Dance Party - Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Home // Dance Party - Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos
Dance Party - Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Dance Party – Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Tänk dig Studio 54 i New York, musiken dundrar ut från högtalarna dansgolvet är fyllt av människor som rör sig i takt till musiken. Det är svettigt, det är högt i tak och du kan sluta drömma NU. Drömmen blir sann och vi laddar för ett coolt Danceparty i Grekland på Porto Myrina – powered by Playitas.

Om resan

Med inte mindre än 24 dansklasser under veckan kan du lära dig eller öva upp dina färdigheter inom Salsa, disco, jive, bollywood, Bachata, samba, latinamerikanska rytmer, zumba, drums, dancefitness & aerobic. samt mycket mycket mer. Vi kommer även erbjuda  power walks samt Stretch and relaxpass. Givetvis finns det möjlighet att nyttja hotellets gym och andra träningsfaciliteter om man vil det.

Trion Kristjan Lotus, Petra Alm Johansson & Maria Beijerstam som tidigare jobbat tillsammans med Dance Party i Varberg vid flera tillfällen kommer se till så att vi har det coolaste och roligaste dansgolvet ever.

Förutom dansklasserna kommer veckan bl a innehålla temakvällar där ett av veckans tema kommer vara DISCO, med alla detaljer som röda mattan, bling bling & discokula.

Ni kommer även att få lyssna på en föreläsning med Petra PT Alm Johansson ”Allt går om man bara har bestämt sig ”

En höjdpunkt förutom all dans är att vi kommer ta med er på en vandring till andra sidan ön. Där avnjuter vi en fantastisk grekisk lunch som våra vänner på denna mysiga restaurangen dukar upp åt oss. (mot extra kostnad) Vi hinner även med bad, glass i byn och mysiga små stopp på vägen.

Vi kommer också genomföra vårat poplära muskquiz, härlig aftertraining, sol, bad & möjligheten att få tillbringa en hel vecka med likasinnade.

Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning – starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.


Vem kan följa med på resan?

Denna resan är för alla som älskar att dansa, oavsett nivå och tidigare dansvana och inga förkunskaper behövs.

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se

Schema

Program kommer att presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.