Padel – Tennis – Gruppträning – Porto Myrina — powered by Playitas

Home // Padel – Tennis – Gruppträning – Porto Myrina — powered by Playitas
Padel – Tennis – Gruppträning – Porto Myrina — powered by Playitas

Padel – Tennis – Gruppträning, Porto Myrina – powered by Playitas

Nyhet! Lär dig spela padel & tennis på samma resa!

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Swedish Training Camp, en härlig mix av padel, tennis och gruppträning! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad och härlig gemenskap på sporthotellet Porto Myrina – powered by Playitas. Ledarna från Swedish Training Camp kommer att inspirera dig med sin passion och glädje för rörelse och fysisk utveckling. Kombinerat med föreläsningar, god mat och härlig gemenskap med likasinnade så kommer detta bli en toppenvecka!

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill delta i. Varje dag erbjuder vi en buffé av träningspass och aktiviteter att delta i samt dagliga padel och tennisträningar.

Om hotellet 

Porto Myrina är beläget på Limnos, Greklands åttonde största ö. Hotellet ligger i grönskande omgivningar bara en kort promenad från staden Myrina – en orörd och charmig grekisk småstad.

Porto Myrina är en destination i sig och här finns aktiviteter för hela familjen och träningsmöjligheterna är omfattande både på land och till havs, oavsett om du väljer att träna själv eller i grupp. Våra powered by Playitas-hotell garanterar hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och de är skapade för såväl aktiva semesterfirare, proffsmotionärer och elitidrottare.

Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat sedan länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och på att få alla att trivas. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du kommer att träffa många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och som du kommer skapa minnen för livet med. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Klassbeskrivning

Powerwalk – Vi går fort så det rinner på ryggen.

Padel – Alla får möjlighet att spela 90 min varje dag. Vi delar in i jämna grupper.

Tennis – Alla får möjlighet att spela 90 min varje dag. Vi delar in i jämna grupper.

Intervaller – Distans eller intervaller, i omgivningarna runt hotellet.

Intervaller med tekniktips – Olika intervaller i backar eller olika tidsintervaller. Vi går även igenom bra tips och teknik för att förbättra löpningen. Går bra att medverka även i ”powerwalking”.

Styrkeboxen – Utveckling i styrketräning. Detta är vårat mest populära pass där vi tränar 3 muskelgrupper per pass samt en cardio del, där vi roterar i 4:a olika cirklar. Styrkeboxen återkommer varje dag under våra träningsresor och är uppskattat av alla både vana som ovana i gymmet. Vi hjälper alla att ta nästa nivå och du kommer märka en utveckling på bara 1 vecka.

Cardio Hiit – Högintensiv träning för ökad kondition och fettförbränning. Detta är kontrasten till Styrkeboxen och vårt lika populära pass som styrkeboxen. Men nu snackar vi pulsträning. Upplägget är detsamma som Styrkeboxen dvs 4:a olika cirklar innehållande olika konditionsövningar. Det är baam, boom och all in. Cardio Hiit är även detta ett återkommande pass varje dag hela veckan. Perfekt för att få bättre kondis och köra slut på sig själv. Alla kan vara med då vi jobbar i tidsintervaller helt individuellt i gruppen.

MRL – Fokus på att stärka upp mage, rumpa och lår. Ett uppskattat pass för alla. Mycket bra för att även stärka upp kring knäleder och höfter och coren. Ett viktigt pass även för att förebygga skador.

Boot Camp – Träning i närområdet eller på stranden med kroppen och naturen som redskap. Kan förekomma boxinspirerande övningar. Mycket team work och high five. Lekfullt och kul!

Core – Kroppskontroll med långsamma rörelse. Fokus på mage, rygg & rörlighet.

Strech & avslappning – Vi mjukar upp och stretchar kroppen i långsamma rörelser. Vi kan både börja och avsluta med avslappning/mindfulness. Barfota på mattan med flödande musik.

 

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se

Schema

Program kommer att presenteras här inom kort.

*Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.