Padelresa, Sivota Retreat – powered by Playitas

Home // Padelresa, Sivota Retreat – powered by Playitas

Padelresa , Sivota Retreat – powered by Playitas

Välkommen till en padelresa i samarbete med Swedish Padel Camp. Vi åker till Sivota Retreat – powered by Playitas som är beläget i Sivota på det Grekiska fastlandet. Hotellet har tre nybyggda padelbanor och ligger i grönskande omgivningar och på promenadavstånd ner till den lilla hamnbyn. Sivota Retreat– powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv motionär. Vill du träna mer än fyra timmar padel om dagen så finns en mängd andra aktiviteter.

Om hotellet

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar från aktiv nybörjare (från matchskalan 2-3 och uppåt). Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam.

Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se