Träningsresa 60+, Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Home // Träningsresa 60+, Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos
Träningsresa 60+, Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Träningsresa 60+ på Porto Myrina – powered by Playitas

Välkommen till den perfekta träningsresan för aktiva 50-talister under ledning av Swedish Training Camp på grekiska ön Limnos. Gillar du träning, häng i gäng, träffa nya bekantskaper, äta och dricka gott? Då skall du hänga med till oss till grekiska ön Limnos och hotell Porto Myrina – powered by Playitas och njuta av härliga träningspass, föreläsningar, sol, bad och umgänge med träningsglada deltagare.

Om resan

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket du vill delta i. Ingen kommer pressa dig men tillsammans kommer vi peppa varandra under ledning av professionella tränare och ledare.

Vi fyller dagarna med träning, glädje, sol, bad och härlig gemenskap. Förutom träning förhöjer vi er upplevelse med roliga aktiviteter som bl.a. vandring, möjlighet att testa nytt som kajak, SUP eller cykling. Lyssna till intressanta givande föreläsningar, njut av vinprovning lokala viner, musik-quiz och fantastiska solnedgångar. Denna vecka ska ni bara inte missa!
Vi börjar ofta dagen med en morgon promenad eller en morgonstretch innan frukost. Dagarna fyller vi sedan med träningspass som cirkelträning, kondition, funktionell träning, core, styrketräning i grupp, rörlighet och avslappning, vattengympa, danspass m.m.

Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt och vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Om hotellet 

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning – starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat sedan länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och på att få alla att trivas. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du kommer att träffa många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och som du kommer skapa minnen för livet med. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Vem kan delta?

50-talist – javisst! Men också för dig som är född tidigare eller senare. Vi är ett gäng mogna människor som kommer träna, yoga, stretcha, stuffa, diskutera och bara leva!
Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas.

 

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se

Schema

Program presenteras här inom kort. 

*Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.