Träningsresa 60+, Playitas Resort

Home // Träningsresa 60+, Playitas Resort

Träningsresa 60+ – Playitas Resort

Välkommen till den perfekta träningsresan för aktiva 50-talister under ledning av Swedish Training Camp till Playitas Resort på Fuerteventura.

Gillar du träning, häng i gäng, träffa nya bekantskaper, äta och dricka gott? Då skall du hänga med till oss till Playitas Resort och njuta av härliga träningspass, föreläsningar, sol, bad och umgänge med träningsglada deltagare.

Vi fyller dagarna med träning, glädje, sol, bad och härlig gemenskap. Förutom träning förhöjer vi er upplevelse med roliga aktiviteter som  bl.a. en utflykt till Costa Calma, möjlighet att testa nytt som SUP eller cykling. Lyssna till givande föreläsningar, njut av vinprovning lokala viner, musik-quiz och fantastiska solnedgångar.

Denna vecka ska ni bara inte missa!


Veckoprogram med extra allt

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket du vill delta i. Ingen kommer pressa dig men tillsammans kommer vi peppa varandra under ledning av professionella tränare och ledare.

Vi börjar ofta dagen med en power walk eller en morgonstretch innan frukost. Dagarna fyller vi sedan med träningspass som cirkelfys, kondition, funktionell träning, core, styrketräning i grupp, rörlighet och avslappning, vattengympa, danspass m.m.

Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt och vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.


Vem kan delta

50-talist – javisst! Men också för dig som är född tidigare eller senare. Vi är ett gäng mogna människor som kommer träna, yoga, stretcha, stuffa, diskutera och bara leva!

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas.

Playitas Resort

Playitas Resort är ett av Europas största sport- och träningshotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. En stor semesteranläggning som består av flera olika delar, lägenheter med eget kök, hotellrum, villor med egen pool och flerbäddsrum för stora familjer eller lag. Playitas erbjuder ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter, vackra vyer över det fridfulla området och utsikt över Atlanten. Alla träningsfaciliteter ligger inom gångavstånd och som en extra bonus för alla golfare ligger golfbanan och klubbhuset runt knuten.

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se

Schema

Program