Träningsresa 60+ på Porto Myrina - powered by Playitas

Home // Träningsresa 60+ på Porto Myrina - powered by Playitas
Träningsresa 60+ på Porto Myrina - powered by Playitas

Träningsresa 60+ på Porto Myrina – powered by Playitas

Välkommen till den perfekta träningsresan för aktiva 50-talister under ledning av Swedish Training Camp på grekiska ön Limnos.

Gillar du träning, häng i gäng, träffa nya bekantskaper, äta och dricka gott? Då skall du hänga med till oss till grekiska ön Limnos och hotell Porto Myrina – powered by Playitasoch njuta av härliga träningspass, föreläsningar, sol, bad och umgänge med träningsglada deltagare. Vi fyller dagarna med träning, glädje, sol, bad och härlig gemenskap. Förutom träning förhöjer vi er upplevelse med roliga aktiviteter som bl.a. vandring, möjlighet att testa nytt som kajak, SUP eller cykling. Lyssna till intressanta givande föreläsningar, njut av vinprovning lokala viner, musik-quiz och fantastiska solnedgångar. Denna vecka ska ni bara inte missa!

Om hotellet 

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning – starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Om Limnos

På Limnos väntar inga stora turiststråk, här upplever du grekernas vardag i en mix av nytt och gammalt – bland familjedrivna tavernor, traditionella stenhus och små boutiquer. På ön bor cirka 17.000 invånare och öns huvudstad Myrina är ett populärt semesterresemål även för medvetna greker. Limnos är den åttonde största ön i Grekland, men upplevs betydligt mindre än sina 470 km2 8något mindre än Bornholm i jämförelse). Limnos rymmer flera arkeologiska platser, kyrkor, romerska teatrar och historiska städer. För de aktiva bjuder öns varierade landskap in till fina vandringsupplevelser över slätter och berg, geologiska fenomen och varma källor.

Limnos huvudstad Myrina
Öns huvudstad Myrina ligger på Limnos västkust. Myrina sträcker sig över två vikar som markeras av den venetianska borgen som ligger mitt mellan dem. I staden ligger patricierhus och herresäten sida vid sida och längs hamnpromenaden hittar du moderna restauranger och traditionella tavernor. I gränderna finns pittoreska torg, välbevarade kapell, boutiquer och caféer.

Veckoprogram med extra allt

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket du vill delta i. Ingen kommer pressa dig men tillsammans kommer vi peppa varandra under ledning av professionella tränare och ledare.

Vi börjar ofta dagen med en power walks eller en morgonstretch innan frukost. Dagarna fyller vi sedan med träningspass som cirkelträning, kondition, funktionell träning, core, styrketräning i grupp, rörlighet och avslappning, vattengympa, danspass m.m.

Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt och vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Vem kan delta

50-talist – javisst! Men också för dig som är född tidigare eller senare. Vi är ett gäng mogna människor som kommer träna, yoga, stretcha, stuffa, diskutera och bara leva!

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas.

 

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se

Schema

Program presenteras här inom kort.