Träningsresa 60+, Sivota retreat - powered by Playitas

Home // Träningsresa 60+, Sivota retreat - powered by Playitas

Välkommen till den perfekta träningsresan för aktiva 50-talister under ledning av Swedish Training Camp till Sivota på det grekiska fastlandet!


Gillar du träning, häng i gäng, träffa nya bekantskaper, äta och dricka gott? Då skall du hänga med till oss till Grekland och hotellet Sivota Retreat – powered by Playitas och njuta av härliga träningspass, föreläsningar, sol, bad och umgänge med träningsglada deltagare. Vi fyller dagarna med träning, glädje, sol, bad och härlig gemenskap. Förutom träning förhöjer vi er upplevelse med roliga aktiviteter som bl.a vandring, möjlighet att testa nytt som kajak, SUP eller cykling. Lyssna till givande föreläsningar, njut av vinprovning lokala viner, musik-quiz och fantastiska solnedgångar. Denna vecka ska ni bara inte missa!


Veckoprogram med extra allt

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket du vill delta i. Ingen kommer pressa dig men tillsammans kommer vi peppa varandra under ledning av professionella tränare och ledare.
Vi börjar ofta dagen med en power walk eller en morgonstretch innan frukost. Dagarna fyller vi sedan med träningspass som cirkelfys, kondition, funktionell träning, core, styrketräning i grupp, rörlighet och avslappning, vattengympa, danspass m.m.
Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt och vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Vem kan delta

50-talist – javisst! Men också för dig som är född tidigare eller senare. Vi är ett gäng mogna människor som kommer träna, yoga, stretcha, stuffa, diskutera och bara leva!

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas.

Om Sivota

Den lilla hamnbyn Sivota passar både livsnjutare som vill uppleva mer än sol och bad och naturälskare som söker lugn och ro. Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör. Sivota är bedårande och typiskt grekiskt. Det som från början var en liten fiskeby har i dag förtjänat sitt rykte som en exklusiv semesterort. Yachter och segelbåtar står omsorgsfullt uppradade i hamnen, men förvänta dig ändå inte tillrättalagda vita dukar och gourmetrestauranger. I Sivota väntar det riktiga Grekland – ända fram till matbordet. Här finns ett småskaligt utbud, med vällagade rätter på riktigt bra och traditionella tavernor!

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se

Program kommer att presenteras här inom kort. 

Program

Program för veckan kommer att presenteras här inom kort.