Padel, tennis & gruppträningsresa - Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Home // Padel, tennis & gruppträningsresa - Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos
Padel, tennis & gruppträningsresa - Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Padel, tennis & gruppträningsresa – Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Swedish Training Camp, en härlig mix av padel, tennis och gruppträning! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad och härlig gemenskap på sporthotellet Porto Myrina – powered by Playitas.

Om resa

Ledarna från Swedish Training Camp kommer att inspirera dig med sin passion och glädje för rörelse och fysisk utveckling. Kombinerat med god mat och härlig gemenskap med likasinnade så kommer detta bli en toppenvecka!
Vi har stt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill delta i. Varje dag erbjuder vi en buffé av träningspass och aktiviteter att delta i samt dagliga padel och tennisträningar.

Om hotellet 

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning – starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Om Limnos

På Limnos väntar inga stora turiststråk, här upplever du grekernas vardag i en mix av nytt och gammalt – bland familjedrivna tavernor, traditionella stenhus och små boutiquer. På ön bor cirka 17.000 invånare och öns huvudstad Myrina är ett populärt semesterresemål även för medvetna greker. Limnos är den åttonde största ön i Grekland, men upplevs betydligt mindre än sina 470 km2 8något mindre än Bornholm i jämförelse). Limnos rymmer flera arkeologiska platser, kyrkor, romerska teatrar och historiska städer. För de aktiva bjuder öns varierade landskap in till fina vandringsupplevelser över slätter och berg, geologiska fenomen och varma källor.

Limnos huvudstad Myrina
Öns huvudstad Myrina ligger på Limnos västkust. Myrina sträcker sig över två vikar som markeras av den venetianska borgen som ligger mitt mellan dem. I staden ligger patricierhus och herresäten sida vid sida och längs hamnpromenaden hittar du moderna restauranger och traditionella tavernor. I gränderna finns pittoreska torg, välbevarade kapell, boutiquer och caféer.

Vem kan delta

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat sedan länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och på att få alla att trivas. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du kommer att träffa många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och som du kommer skapa minnen för livet med.

 

Våra instruktörer

Håkan Johansson
Håkan Johansson

Tennistränare, mental coach, personlig tränare & föreläsare.
0730-634 660
hakan@goldenwellness.se

Petra Alm-Johansson
Petra Alm-Johansson

Personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare.
0730-634 661
petra@goldenwellness.se

Schema

Program presenteras här inom kort.